disappear

Sitter och lyssnar på beyonce.. blir så himla glad men ändå ledsen när jagtänker tillbaka på allt man har och hade.

Men idag har de varit som alla Torsdagar haft sjukt fullt upp!

börjar 8 och slutar halv 4 börjar åh slutar tidigast/senast på hela veckan :( ogilla.
förmiddagarna och så sjuuuuuuukt tröga så att de inte finns! man gör ingeting i 2 timmar utan rast!! de låter hur chill som helst. men man ska typ lösa en pussel så ska de bli en bokstav ? suger på sånt och alla ska vara helt knäpp tysta! blir knäpp.. tur att man har NRJ ♥

Men eftermiddagrna är hur sköna som helst. Käk i bamba sedan elevensval, okey ett minus där- men musiken där vi typ sitter och snackar och idrotten efter musiken, där alla har damp och sköna rålando(läraren) som typ sitter på sin bänk och skrattar åt alla! men blir en ny lärare efter jul :( okey ganska skönt men ändåååå vi hade våra snack vi i klassen med han. haha tog ungefär 30 minuter för honom att förklara vad vi skulle göra för att alla skulle fråga en massa saker som inte ens hade med grejen att göra?

Men iaf sprang sedan till träningen och hade fyyyyyys och massa spel. så go träning idag! fick verkligen kämpa. körde 3 mot en matcher! kan faktiskt skryta lite och vara stolt! mötte tränaren och två andra i laget och vann! 21-18!


Livet leker nu Vilma.


K O M M E N T A R E R

Kommentera♥:

Namn:
Kommer du tillbaks?♥: br />
Mejl?♥: (ser bara vi)

Har du blogg?♥:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0