1 december

Hej.

Har varit en rikigt skön dag idag, kom till skolan och skulle vi ha mentor as mysigt baka bröd med klassen och käka de.. ångrar de faktiskt :( fick så sjukt ont i magen :S  ottelia med var säkert något i vårat bröd ¨haha¨ var säkert någon som skulle jävlas med oss ;) . sedan no och lite matte (en kvart) vet inte varför . var väll för att no drog ut sig men tror inte ni bryr er helt ärligt. käka lite i bamba och hade elevensval vekans värsta stund och så sluta jag efter de för att vi hade inte några mer lärare som kunde ha oss.
så himla gött att sluta 2 timmar tidigare!

var hemma och käka lite sedan drog jag till träningen!, joo just de fick en ny tränare idag. faktiskt ganska bra ändå. körde hårt med mig hihi ;) eller så var det jag som var klen? njaaa..

drog hem och är precis klar med so läxan så sköööööööööönt! allt är så skööööööönt idag .  åh första december idag och regnet öser ner.. förra året var så ju jätte mycket snö åh allt :( och då klaga man på de.. häldre det än detta!! så kom ihåg denna första december när det är snöstrom  och kallt.. så kommer ni allt tycka det är så himla mycket bättre än detta skit vädret!

Puss och kram ♥
/ Vilma R



K O M M E N T A R E R

Kommentera♥:

Namn:
Kommer du tillbaks?♥: br />
Mejl?♥: (ser bara vi)

Har du blogg?♥:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0